Fyfit

Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut.

FyFit staat voor de combinatie van fysiotherapie en fitness. Oftewel fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Met FyFit kan je jouw spierkracht, lenigheid en conditie verbeteren. De training vindt plaats in de vorm van conditietraining en/of circuittraining. Voor de conditietraining zijn hometrainers, crosstrainers, roeitrainers en loopbanden beschikbaar. De circuittraining bestaat vooral uit oefeningen op apparaten en/of losse gewichten.

Waarom starten met FyFit?

Lichamelijke beweging helpt bij een fysieke en psychische gezondheid (fitheid) van jou als mens. Als je fit bent geniet je simpelweg meer van het leven, zowel in je vrije tijd als op het werk. Mede dankzij onze oefenapparatuur en kennis is het mogelijk om op een gezonde en veilige manier het hele lichaam te trainen. 

Voor wie is het geschikt?

FyFit is voor iedereen die op een verantwoorde wijze zijn/haar conditie, spierkracht wil opbouwen. Of als je lichamelijke klachten hebt of een tijd niet gesport hebt en weer wil gaan bewegen. Het is ook bedoeld voor mensen die klachtenvrij zijn na een fysiotherapiebehandeling en als vervolg hierop hun conditie en belastbaarheid willen verbeteren. Deze verbetering kan ook gezien worden als preventief programma om nieuwe klachten te voorkomen.

Werkwijze

We beginnen met een intake, bestaande uit een individueel gesprek en enkele vragenlijsten. We kijken dan of deelnemen aan de FyFit voor jou verantwoord is, of dat, eventueel in overleg met de huisarts, een andere vorm van bewegen beter past. Daarnaast kan je een fitheidstest afnemen, als je dit wilt. Op basis van de intake en de mogelijke fitheidstest maken we een individueel trainingsplan voor je.

Een FyFittraining duurt een uur. Je kunt 1 of 2 keer per week trainen op vast tijden. Daarbij is het mogelijk om de training eens per 3 maanden te evalueren. Een fitheidstest kan ten alle tijden worden ingepland.

Kosten:

Intake € 15,-
Fitheidstest € 30,-
1x per week trainen € 29,- per maand
2x per week trainen € 55,- per maand
Evaluatie € 15,-

Mailen & tarieven


Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven.

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

Liever mailen? Dat kan!
info@fysiotherapie-hoogeveen.nl

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen


Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen of langskomen.

Telefoonnummer

0528 26 52 94

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 21:00 uur

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur