Heeft u vragen? 0528-265294

Fysiotherapie de Leeuwerik in Hoogeveen, Drenthe 

Corona-virus update 26-3-2020:

Beste lezer,

Door de  maatregelingen rondom het Coronavirus zien wij ons genoodzaakt onze zorg,  voor u, verder te beperken.

Daar waar mogelijk zullen wij het contact met u onderhouden. Dit doen wij telefonisch of middels beeldbellen. Daar waar de behandeling verder moet gaan (als de gevolgen van niet behandelen leid tot blijvende beperkingen en alleen in overleg met uw huisarts) zullen we de behandeling continueren. Uiteraard rekening houdend met de voorschriften van het RIVM.

We hopen dat wij onze dienstverlening snel weer op de normale manier kunnen uitvoeren.

Met vriendelijke groet

Team Fysiotherapie de Leeuwerik

 

Corona-virus update: 16-3-2020

Beste lezer, 

Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte en de adviezen van onze eigen beroepsgroep gaan wij weer open! Wij gaan open om de huisartsenpraktijken te ontlasten. Ons wordt gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. 

Gezien de huidige ontwikkelingen zijn we genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid. Van 16 maart tot 6 april voeren we alleen individuele, noodzakelijke behandelingen uit en alleen indien je niét tot de risicogroepen behoort.
Hiermee komen dus ook álle groepslessen te vervallen, inclusief de fitness- en zwemgroepen.

Vanzelfsprekend staan wij open voor coaching en/of adviezen op afstand. Dat kan telefonisch, via facetime of skype, per mail of app. Dit kun je met je therapeut overleggen.

Daarnaast doen we nogmaals een dringend verzoek de praktijk te mijden indien je acute luchtwegklachten hebt dat wil zeggen, loopneus, snotneus, niezen, snotteren, verstopte neus, verkouden, hoesten, kuchen of keelpijn.

 

 

 

 

Fysiotherapie de Leeuwerik te Hoogeveen heet u van harte welkom op deze website     
                                                 
Fysiotherapie van A tot Z van 0 tot 100                            

Fysiotherapie De Leeuwerik heeft, naast fysiotherapie, nog meer verschillende specialisaties, zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie en geriatrische fysiotherapie. Of u nu last heeft van uw rug,schouder of knie, last heeft van reuma, COPD, Astma, of hartfalen, wij kunnen u helpen. Wij zijn gespecialiseerd van dry needling tot hydrotherapie, van stressmanagement tot oncologie en nog veel meer. Wij behandelen kinderen en volwassenen van alle leeftijden met uiteenlopende klachten en aandoeningen. Al onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring staan ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister. Dus u bent bij ons altijd in goede en bekwame handen. Wij werken aan de hand van moderne trainingsapparatuur en tevens is er een extra verwarmd zwembad (31-33 gr). Middels de aanschaf van de tillift kunnen nu ook mindervaliden prima bij ons terecht voor hydrotherapie. Lees meer.

Wij zijn sinds 2011 pluspraktijk.

Na het behalen van het HCA-certificaat is Fysiotherapie de Leeuwerik door zorgverzekeraar Zilverenkruis Achmea als pluspraktijk geclassificeerd. Als pluspraktijk voldoen we niet alleen alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar gaan we een stapje verder. U kunt bij ons terecht voor zeer goede zorg, die elke 2 jaar door een onafhankelijk bureau getoetst wordt.
                                                    

Bent u nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen voor een informatief gesprek. Wij geven u graag een rondleiding door onze praktijk in Hoogeveen, Drenthe.

                                                        aanmelden

Maak kennis met ons team

 
Het team van Fysiotherapie De Leeuwerik bestaat uit meerdere specialisten, maak kennis met ons team.