Heeft u vragen? 0528-265294

Fysiotherapie de Leeuwerik in Hoogeveen, Drenthe 

Corona-virus update 1 juni 2020: 
U kunt gewoon weer bij ons terecht voor behandeling. Uiteraard rekening houdend met de geldende maatregelen zoals op gesteld door RIVM/overheid en onze beroepsgroep.
 

Fysiotherapie de Leeuwerik te Hoogeveen heet u van harte welkom op deze website     
                                                 
Fysiotherapie van A tot Z van 0 tot 100                            

Fysiotherapie De Leeuwerik heeft, naast fysiotherapie, nog meer verschillende specialisaties, zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie en geriatrische fysiotherapie. Of u nu last heeft van uw rug,schouder of knie, last heeft van reuma, COPD, Astma, of hartfalen, wij kunnen u helpen. Wij zijn gespecialiseerd van dry needling tot hydrotherapie, van stressmanagement tot oncologie en nog veel meer. Wij behandelen kinderen en volwassenen van alle leeftijden met uiteenlopende klachten en aandoeningen. Al onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring staan ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister. Dus u bent bij ons altijd in goede en bekwame handen. Wij werken aan de hand van moderne trainingsapparatuur en tevens is er een extra verwarmd zwembad (31-33 gr). Middels de aanschaf van de tillift kunnen nu ook mindervaliden prima bij ons terecht voor hydrotherapie. Lees meer.

Wij zijn sinds 2011 pluspraktijk.

Na het behalen van het HCA-certificaat is Fysiotherapie de Leeuwerik door zorgverzekeraar Zilverenkruis Achmea als pluspraktijk geclassificeerd. Als pluspraktijk voldoen we niet alleen alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar gaan we een stapje verder. U kunt bij ons terecht voor zeer goede zorg, die elke 2 jaar door een onafhankelijk bureau getoetst wordt.
                                                    

Bent u nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen voor een informatief gesprek. Wij geven u graag een rondleiding door onze praktijk in Hoogeveen, Drenthe.

                                                        aanmelden

Maak kennis met ons team

 
Het team van Fysiotherapie De Leeuwerik bestaat uit meerdere specialisten, maak kennis met ons team.