Heeft u vragen? 0528-265294

Fysiotherapie de Leeuwerik in Hoogeveen!

Fysiotherapie de Leeuwerik is al 36 jaar gevestigd in Hoogeveen. Aanvankelijk aan de Ericalaan, maar grotendeels aan de Leeuweriklaan 9. Sinds 2006 zijn wij begonnen met de fysiotherapie aan de Leeuweriklaan 7b. Door te verhuizen naar een groter pand met een ruimere fitness en grotere oefenzaal heeft de revalidatie van patiënten een extra dimensie gekregen. De behandeling kon voortgezet worden met nog gerichtere therapie. Sinds 2006 zijn wij uitgebreid van 9 naar 13 fysiotherapeuten en een fulltime secretaresse. Onder de noemer Zwembad de Leeuwerik geven wij sinds 2006 ook zwemles ( A en B-diploma). Onze 4 zwemjuffen hebben sindsdien al veel kinderen zien slagen voor hun diploma.

Sinds 2013 maakt Kinderpraktijk de Leeuwerik ook deel uit van Fysiotherapie de Leeuwerik. Door het starten van een kinderpraktijk kunnen onze kinderfysiotherapeuten samen met de kinderlogopedist, de kinderergotherapie en de kindertherapeut/coach waar nodig uw kind samen behandelen. Allemaal onder één dak!

De fysiotherapie is constant in beweging, de ontwikkelingen volgens elkaar op velerlei gebied op. Fysiotherapie de Leeuwerik heeft zich als doel gesteld op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zo mogelijk in deze ontwikkelingen te participeren. Wij streven er naar hoogwaardige fysiotherapeutische zorg te leveren en de patiënt in al zijn/haar facetten te kunnen behandelen. Fysiotherapie de Leeuwerik: Zorg voor kwaliteit! Zorg op maat!

Meer dan Fysiotherapie, bij Fysiotherapie De Leeuwerik

Naast fysiotherapie, kunt u bij Fysiotherapie De Leeuwerik ook terecht voor manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie (fysiotherapie voor ouderen), arbeidsfysiotherapie en hydrotherapie.

U kunt o.a. therapie volgen ten behoeve in het kader van , rug en/of nekklachten, gewrichtsklachten, longklachten (bijvoorbeeld COPD en/of astma), hartklachten, reuma, kanker, fibromyalgie, diabetisch mellitus en etalage benen. Ook is hydrotherapie in ons grote verwarmde zwembad mogelijk en kunnen wij u helpen aan de hand van stressmanagement.

Ook zien wij veel kinderen zowel individueel als groepsgewijs. Bijvoorbeeld middels Fitkids, (een trainingsprogramma voor kinderen met een beperking, chronische aandoening of langdurige beperking ) of ‘ Vet Lekker, Lekker Fit’. (voor kinderen met overgewicht).

Moge duidelijk zijn dat Fysiotherapie De Leeuwerik van alle markten thuis is, als het aankomt op uw gezondheid. Jong en oud is welkom bij ons. Kom gerust eens binnen wandelen voor een eerste indruk. Onze praktijk bevindt zich in de provincie Drenthe, in Hoogeveen.

Klik hier als u contact met ons wilt opnemen. Wij bellen u terug!

Direct online aanmelden kan ook. Klik hier