Heeft u vragen? 0528-265294

Werkfit:

Een gezond bedrijf

Een organisatie draait in het ideale scenario op volle toeren. Helaas zijn de verantwoordelijken hiervoor, de werknemers, niet altijd topfit. Ze kunnen vaak of langdurig ziek zijn of (dreigen) uit (te) vallen op het werk. Redenen hiervoor kunnen  bijvoorbeeld zijn: werkwijze, werkdruk, werkplek en werktaken. Uiteraard kan het ook liggen aan de gezondheid en/of belastbaarheid van de werknemer. Hebt u binnen uw organisatie hier mee te maken of dreigt u zelf uit te vallen op het werk, dan is Werkfit van Fysiotherapie De Leeuwerik zeker de moeite waard.
Bij Fysiotherapie de Leeuwerik werkt namelijk een op arbeid gespecialiseerd fysiotherapeut (Gert Jan Oosterhuis).  Hij kan u en uw organisatie helpen gezonder te maken.
U heeft toch het liefst werknemers in dienst die gezond en fit zijn en honderd procent inzetbaar. Een gezond bedrijf is een productief bedrijf!

Wij kunnen u helpen en adviseren om eventuele aanpassingen door te voeren binnen de werkomgeving.  Wij kunnen cliënten begeleiden tijdens een re-integratietraject met als hoofddoel een verantwoorde werkhervatting. Werkfit bij Fysiotherapie De Leeuwerik is gericht op verzuimbeperking en preventie van vervelende arbeidsgerelateerde aandoeningen. Indien nodig, zal altijd uitgebreid onderzoek worden gedaan. Hierna kan een gedegen advies worden gegeven over het meest geschikte traject.

Werken om te leven

U werkt om te leven, maar soms bemoeilijken externe factoren dit. Misschien verricht u zware lichamelijke inspanningen waarbij u regelmatig wat dient te tillen, maar doet u dit op een verkeerde manier. Misschien heeft u een kantoorbaan, maar werkt u onder slechte ergonomische omstandigheden. Bij  dergelijke arbeidsgerichte klachten kunt u individueel of in groepsverband worden begeleid bij de Fysiotherapie De Leeuwerik.  Mogelijk kunt u een trainingsprogramma bij ons overwegen. Misschien hebt u interesse in een instructietraining op de werkplek. Onze specialist op dit gebied staat voor iedereen klaar. Gezond werken is namelijk voor elke individu maatwerk. Neem daarom gerust eens contact met ons op. Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs  bij ons in Hoogeveen om de mogelijkheden te bespreken.