Zwemles A & B

“Psst jongens, denken jullie dat er in dit zwembad ook een dolfijn rondzwemt?” Alle kinderen reageren verbaasd als hen deze vraag wordt gesteld. “Natuurlijk niet, dit zwembad is toch veel te klein?”, roepen ze. “Toch heb ik er wel eens eentje gehoord”, zegt de juf. “Als je met je ogen dicht je oor tegen het water legt kun je hem soms heel zachtjes geluidjes horen maken”. Alle kinderen leggen voorzichtig een oor op het water en luisteren aandachtig. De eerste stap voor het watervrij maken is gezet.

Groepsgrootte
De groepen waarin de kinderen lessen, bestaan uit maximaal 9 personen. Iedere groep heeft een vaste, gediplomeerde lesgever.
Zwemvest
Zwemschool de Leeuwerik maakt gebruik van EasySwim zwemvest. In deze vesten kunnen de kinderen beschermd, praktisch en onbelemmerd vertrouwd raken met water. De speciaal vormgegeven, flexibele schuimrubber delen rond de romp leveren het benodigde drijfvermogen. Kurken en armschijven zijn overbodig. Het zwemvest is ook geschikt voor het recreatief zwemmen in zwembaden.

Tarieven
Het complete A/B pakket kost per 01-04-2021 €550,-. Dit is inclusief het EasySwim zwemvest, proef- en diplomazwemmen.

Er zijn 2 mogelijkheden om te betalen:

  • Het volledige bedrag ineens, via incasso;
  • 10 maandelijkse termijnen van €55,-

Ook goed om te weten: sommige kinderen komen in aanmerking voor Bartje Leert Zwemmen van het jeugdsportfonds.

Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zwemschool de Leeuwerik is licentiehouder van Nationale Zwemdiploma’s. Ons bad wordt jaarlijks getoetst op de kwaliteitscriteria die gekoppeld zijn aan de Licentie Nationale Zwemdiploma’s.

Voor meer informatie: https://www.allesoverzwemles.nl/nationale-zwemdiplomas/zwem-abc/

Lees hier meer over de eisen voor het A en B diploma.

Centrum voor veilige sport

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ streeft – met de branche – naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie, wordt voorkomen en bestreden. Moet nog aangepast worden
Als u behoefte heeft om in vertrouwen met een deskundige te kunnen praten en advies te kunnen krijgen, kunt u contact opnemen met het Centrum Veilige Sport via het gratis telefoonnummer: 0900-2025590. Voor meer informatie: https://centrumveiligesport.nl/

Wil je meer informatie over zwemles? Neem dan contact met ons op. Direct aanmelden kan uiteraard ook. Klik op de aanmeld-button.

Aanmelden

Mailen & tarieven


Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven.

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

Liever mailen? Dat kan!
info@zwemschooldeleeuwerik.nl

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen


Vragen omtrent de zwemschool en de zwemlessen kan je ons een email sturen of het contactformulier in vullen. Telefonisch is de zwemschool niet bereikbaar. Vragen via facebook worden niet beantwoord. Gebruik hiervoor de email of het contactformulier.

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 21:00 uur

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur