Zwemschool

LEREN ZWEMMEN IN EEN VEILIGE OMGEVING

Bij Zwemschool De Leeuwerik kan je terecht voor zwemles, baby- en peuterzwemmen en Zwanger Zwemfit. Het zwembad vind je in het pand van Fysiotherapie de Leeuwerik aan de Leeuweriklaan 7b in Hoogeveen.

Zwemles
Zwemschool De Leeuwerik verzorgt zwemlessen aan kinderen vanaf vijf jaar en is aangesloten bij de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid).

Via een uniek lesprogramma, dat volledig aansluit op de belevingswereld van het kind, leert het kind bij ons snel, goed en veilig zwemmen. Wij maken hierbij gebruik van “EasySwim zwemvest”

Lees meer

Baby- & Peuterzwemmen

Zwemmen met je baby of peuter is een bijzondere belevenis. Tijdens de les worden allerlei oefeningen gedaan om de kinderen aan het water te laten wennen.
Babyzwemmen vindt uiteraard plaats onder deskundige begeleiding. De vrolijke liedjes, de spelletjes en het samen zijn met andere kinderen en ouders maken het zwemmen tot een feestje.
Lees meer.

Zwanger Zwemfit
Een combinatie van zwangerschapszwemmen en bevallingsvoorbereiding! Zwemmen tijdens zwangerschap is heerlijk ontspannend.

Vooral als je al wat zwaarder bent geworden helpt de opwaartse druk van water jou om je gemakkelijker te kunnen bewegen. Ideaal dus om te oefenen, je spieren in conditie te houden of te krijgen.
Lees meer.

Mailen & tarieven


Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven.

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

Liever mailen? Dat kan!
info@zwemschooldeleeuwerik.nl

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen


Vragen omtrent de zwemschool en de zwemlessen kan je ons een email sturen of het contactformulier in vullen. Telefonisch is de zwemschool niet bereikbaar. Vragen via facebook worden niet beantwoord. Gebruik hiervoor de email of het contactformulier.

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 21:00 uur

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur